Bo hos oss

Att vara gäst på Degersand är att vila kropp och själ, att stanna upp och uppleva ledigheten med alla sinnen. Du kan bo i någon av våra smakfullt inredda stugor eller hitta din favoritplats för tältet, husbilen eller husvagnen på vår camping. Hos oss finns möjlighet till avskildhet och gemenskap, stillhet och rörelse – allt i en storslagen natur.

Du kan även komma till Degersand på vintern. Njut av lugnet och tystnaden och en värmande bastu. Vill du ha en aktivitet kan du boka ett pass i vårt curlingcenter på Eckerö, mer info på www.curling.ax

Att sitta med fötterna i den mjuka sanden och njuta av utsikten över de blåa vågorna i Ålands hav är en aktivitet i sig. För barnen finns det många roliga aktiviteter.

Maten är en viktig del av din vistelse hos oss. Njut av vår goda mat, kaffe i olika varianter och ljuvliga bakverk – maten är lagad av närproducerade och ekologiskt odlade råvaror och alla bakverk lagar vi själva.

Stugor

Vi har tio välkomnande stugor som ligger vid Ålands bästa sandstrand. Stugorna är smakfullt inredda och välutrustade.

De 5 större stugorna har en köksdel som är fullt utrustad med spis, ugn/mikro, kylskåp, kaffekokare, vattenkokare, brödrost samt porslin för 6 personer. I stugan finns sovplatser för 4 personer (2 vanliga sängar och en våningssäng) och matplats för 6 personer både inne och ute. Stugan har toalett och dusch både inne och ute. Alla stugor har en stor altan med gedigna utemöbler och egen gasolgrill. I två av stugorna är husdjur är tillåtna. Stugorna går att hyra året runt.

Vi har även 5 nya övernattningsstugor med högstandard. Stugorna har 2 vanliga sängar och en våningssäng och matbord med 4 stolar, kylskåp, kaffe- och vattenkokare samt micro. Kärl för att tillreda lättare rätter och frukost. Det finns även en terass med utemöbler. I närheten av stugorna finns en grillplats. Dusch och toalett finns i servicehusen, samt ett kök. Övernattningsstugorna kan man hyra från 1 maj till 30 september. I en av stugorna är husdjur tillåtna.

Stugorna ligger nära Restaurang Q. I stugpriset ingår lakan, handdukar och slutstädning. Incheckning är kl. 15.00 och utcheckning är kl. 11.00

 

Camping

Degersand är en liten och personlig camping med bra serviceutbud. Här kan du njuta av storslagen natur och Ålands hav som rullar in mot den vidsträckta sandstranden. Du hittar din favoritplats för tältet, husbilen eller husvagnen bland trevliga grannar eller på en mera avskild plats. Tältplats behöver inte bokas, det finns alltid.

Campingen är öppen under perioden ca 1 maj-30 september. Om du önskar komma vid någon annan tidpunkt är du välkommen att ta kontakt med oss. Receptionen är bemannad från åtminstone mitten av juni till mitten av augusti. När du kommer andra tider så skicka e-post eller ring innan du kommer.