Restaurang Q bjuder på åländska smaker

När hungern gör sig påmind är det bara att följa de goda dofterna en bit upp från stranden till vår restaurang Q. Här serveras både lunch och middag som är lagad med ekologiska och närproducerade råvaror. Med inspiration från världen blandat med det bästa av Åland bjuder restaurang Q på oförglömliga smaker. Efter maten kan du njuta av en kopp med ditt favoritkaffe tillsammans med något av vårt hembakta. 

Här finns även möjlighet att köpa diverse minilivs-varor. 

Om du vill besöka stranden hittar du en parkering närmare genom att fortsätta en lite bit förbi den sista skylten mot ”Resort Degersand”.

Kreativa konferenser

Behöver ert företag ny kraft eller hitta inspiration är Degersand platsen för er. Med en miljö som uppmuntrar till kreativitet och avkoppling skapar vi en perfekt lösning för er oavsett om ni önskar hålla er konferens eller personalfest hos oss. Från oktober och framåt är det möjligt att abonnera hela eller delar av anläggningen som t.ex. restaurang och vår vedeldade bastu.

Du är även välkommen till Degersand för att fira födelsedagar, bröllop eller andra högtider. Vi hjälper dig att arrangera oförglömliga dagar.

Telefon + 358 (0)18 38004

E-post: info@degersand.ax

Strandbaren med allt vad du behöver

Mitt på stranden hittar du vår helt nybyggda strandbar med tillhörande terrass med en utsikt som imponerar. Sitt ner en stund och njut av något att äta och dricka. Här erbjuds svalkande drycker för både barn och vuxna, snacks och självklart är det hit du går för att äta glass av alla dess sorter. 

Julbord i Degersand

Här ute vid havet i Degersand på Restaurang Q  sprider sigdoften av glögg ut i restaurangen och hemlagade delikatesser dukas upp 24-25.11,1-2.12, 8-9.12 & 15-16 och 17.12 från kl. 16.

Pris 53 €/person, barn från 5- 15 år betalar 2 €/år

Vi tar gärna emot grupper vardagar från 26.11-.20.12 från 15 personer

Vill du ha en aktivitet så går det bra att kombinera julbord och curling.

Välkommen och njut!

Boka bord på info@degersand.ax eller tel. 38004